Pljevljak uhapšen zbog sumnje da je ukrao torbicu, pare i pištolj, protiv vlasnika pištolja krivična prijava

Iz Uprave policije je saopšteno da je pljevaljskoj policiji 24. juna oko ponoći B.S. prijavio da mu je iz vozila, koje je bilo parkirano u ulici Narodne revolucije, ukradena torbica u kojoj se nalazilo 150 eura, lična dokumenat i pištolj kalibra 7,65 mm

11099 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

D.K. (26) iz Pljevalja uhapšen je zbog sumnje da je ukrao torbicu u kojoj se nalazilo 150 eura, lična dokumenta i pištolj kalibra 7,65 mm, dok je protiv vlasnika ukradenih predmeta B.S. (45) podnesena krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Iz Uprave policije je saopšteno da je pljevaljskoj policiji 24. juna oko ponoći B.S. prijavio da mu je iz vozila, koje je bilo parkirano u ulici Narodne revolucije, ukradena torbica u kojoj se nalazilo 150 eura, lična dokumenta i pištolj kalibra 7,65 mm.

U saopštenju se dodaje da je policija povodom toga uhapsila D.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa, te da su ukradeni predmeti pronađeni.

"Nadalje, policija je u odnosu na pištolj, koji je bio otuđen, protiv vlasnika B.S. nadležnom državnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je u vozilu neovlašćeno držao pištolj sa okvirom i osam komada municije", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: