Uhapšen muškarac u Pljevljima: Prijavljen za porodično nasilje, spriječen da pobjegne, pa prijetio policajcu?

"O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevlima koji se izjasnio da se u odnosu na prijavu nasilja u porodici ne stiču elementi bića krivičnog djela"

9547 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Pljevaljska policija uhapsila je E.R. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

U saopštenju se dodaje da je pljevaljska policija, postupila po prijavi ženske osobe zbog nasilja u porodici koju je podnijela protiv supruga E.R.

"Pripadnici policije su izašli na lice mjesta i prilikom preduzimanja službenih radnji upotrebom sredstava prinude spriječili bjekstvo E.R., koji je tada policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje. O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevlima koji se izjasnio da se u odnosu na prijavu nasilja u porodici ne stiču elementi bića krivičnog djela, te je u vezi tog događaja protiv E.R. podnijeta prekršajna prijava zbog učinjenog prekršaja iz člana 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici", ističe se u saopštenju.

Iz UP su dodali da je državni tužilac naložio da se E.R. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Bonus video: