Pljevlja: Tri osobe osumnjičene za nedozvoljenu trgovinu, pronađene cigarete i rezani duvan

Iz Uprave policije je saopšteno da je pljevaljska policija realizovala plansku aktivnost na teritoriji svoje nadležnosti u cilju sprečavanja nedozvoljene trgovine akciznom robom – cigaretama, te da su izvršeni pretresi na nekoliko lokacija

4488 pregleda 3 komentar(a)
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Pljevlja, Foto: Goran Malidžan

Pljevaljska policija podnijela je krivične prijave protiv B.B., V.M. i D.Š., svi iz Pljevalja zbog sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Iz Uprave policije je saopšteno da je pljevaljska policija realizovala plansku aktivnost na teritoriji svoje nadležnosti u cilju sprečavanja nedozvoljene trgovine akciznom robom – cigaretama, te da su izvršeni pretresi na nekoliko lokacija.

"Pronađena je određena količina cigareta i reaznog duvana i policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja podnijeli su krivične prijave nadležnom tužilaštvu protiv B.B., V.M. i D.Š., svi iz Pljevalja. Oni se sumnjiče za krivično djelo nedozvoljena trgovina", ističe se u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da će se osim toga, u odnosu na jednu osobu tužilac naknadno izjasniti o eventualnom postojanju krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

Bonus video: