Prijava protiv Milovića jer je novinarki oteo telefon iz ruke

Ministar pravde od 7. marta ne odgovara na pitanja "Vijesti" da li je i zbog čega to učinio i da li se izvinio novinarki zbog takvog ponašanja

40213 pregleda 119 reakcija 69 komentar(a)
Milović, Foto: Luka Zeković
Milović, Foto: Luka Zeković

Uprava policije podnijela je prekršajnu prijavu protiv ministra pravde Andreja Milovića, zbog sumnje da je 9. februara, u holu Skupštine, oteo telefon iz ruke novinarki portala Libertas press, Radmili Grbić.

Milovića, prema informacijama "Vijestima", sumnjiče da je to učinio nakon što mu se novinarka predstavila i pokušala da postavi pitanje.

"Naime, prekršajna prijava podnijeta je protiv ovog lica zbog prekršaja iz člana 7 Zakona o javnom redu i miru, koji je počinio na način što se, 9. februara dok se nalazio u hodniku Skupštine Crne Gore, ponašao drsko prema novinarki R.G., oduzimajući joj telefon iz ruke i predajući ga službeniku svog obezbjeđenja, koji joj ga je odmah nakon toga i vratio", saopšteno je iz Uprave policije.

Ministar pravde od 7. marta ne odgovara na pitanja "Vijesti" da li je i zbog čega to učinio i da li se izvinio novinarki zbog takvog ponašanja.

Bez odgovora ostala su i pitanje priliči li takvo ponašanje ministru pravde i da li se izvinio novinarki Grbić, što je ona mejlom od njega tražila isti dan.

Bonus video: