Milačić: Još jedna velika pobjeda nad mafijom u Crnoj Gori

"Naravno, jasno je da Lazović i Katnić nisu mogli djelovati bez političke zaštite, te ohrabrujemo gospodina Novovića da nastavi ka samom vrhu ove kriminalne organizacije", poručio je predsjednik Prave Crne Gore

9184 pregleda 26 reakcija 23 komentar(a)
Marko Milačić, Foto: Boris Pejović
Marko Milačić, Foto: Boris Pejović

Prava Crna Gora pozdravila je hapšenje bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića i nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da ova akcija predstavlja još jednu veliku pobjedu nad mafijom u Crnoj Gori.

"Čestitke Glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću na današnjoj akciji koja predstavlja još jednu veliku pobjedu nad mafijom u Crnoj Gori, s obzirom da su uhapšeni ljudi koji su u tužilačko-policijskoj organizaciji, po svemu sudeći, decenijama bili stubovi organizovanog kriminala, a o čemu Prava Crna Gora najdirektnije godinama govori. Naravno, jasno je da Lazović i Katnić nisu mogli djelovati bez političke zaštite, te ohrabrujemo gospodina Novovića da nastavi ka samom vrhu ove kriminalne organizacije", navodi se u saopštenju Milačića dostavljenom medijima.

Bonus video: