Baković svjedok u postupku protiv Lazovića i Katnića

"Saslušan je u svojstvu svjedoka u slučaju koji se vodi nakon jučerašnjih hapšenja Lazovića i Katnića, zbog tajnosti ne bih mogao više da kažem", rekao je advokat Stefan Jovanović, jedan od branilaca Zorana Lazovića

96644 pregleda 189 reakcija 54 komentar(a)
Baković, Foto: Luka Zeković
Baković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 15.04.2024. 13:47h

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Enis Baković svjedočio je danas pred specijalnim tužiocem o skidanju zabrane ulaska u Crnu Goru beogradskim kriminalcima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

Enis Baković
foto: Jovan Mrdak

Baković je u Specijalnom državnom tužilaštvu dao iskaz pred specijalnim tužiocem Milošem Šoškićem.

Baković
Bakovićfoto: Luka Zeković

"Saslušan je u svojstvu svjedoka u slučaju koji se vodi nakon jučerašnjih hapšenja Lazovića i Katnića, zbog tajnosti ne bih mogao više da kažem", rekao je advokat Stefan Jovanović, jedan od branilaca juče uhapšenog Zorana Lazovića.

Na pitanje da li očekuje da će Baković opet biti saslušan, rekao da je sada sve do tužioca da odluči.

Jovanović
Jovanovićfoto: Luka Zeković

On će svjedočiti u postupku u kom su juče uhapšeni bivši šef Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zoran Lazović i nekadašnji glavni specijalni tužilac Millivoje Katnić. Njima dvojici je sinoć nakon saslušanja određeno zadržavanje do 72 sata.

Lazoviću i Katniću su juče u zoru lisice na ruke stavili pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO), kojim rukovodi Predrag Šuković.

Bonus video: