Katnić štrajkuje glađu?

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) u nedjelju su uhapsili Katnića i bivšeg policijskog funkcionera Zorana Lazovića nakon višemjesečne istrage koju su sproveli u saradnji sa EUROPOL-om

49811 pregleda 133 reakcija 130 komentar(a)
Detalj tokom jučerašnjeg privođenja Katnića, Foto: Boris Pejović
Detalj tokom jučerašnjeg privođenja Katnića, Foto: Boris Pejović

Bivši glavni specijalni tužilac (GST) Milivoje Katnić od juče ne uzima hranu, već samo vodu, saopštilo je Vijestima više izvora iz policije.

Katnić i bivši policijski funkcioner Zoran Lazović privedeni su ranije danas u zgradu podgoričkog Višeg suda.

Njih bi trebalo da sasluša sudija za istragu Goran Šćepanović, koji će odlučiti o zahtjevu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) da im se odredi pritvor do 30 dana.

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) juče su uhapsili Lazovića i Katnića nakon višemjesečne istrage koju su sproveli u saradnji sa EUROPOL-om.

Na teret im stavlja da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja, odnosno da su beogradskim kriminalcima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću pomogli ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru...

Pripadnici SPO pretresali su danas porodičnu kuću Zorana Lazovića u Podgorici, nakon što su juče kontrolisali njegov stambeni objekat u Bijelom Polju.

Bonus video: