Otvoren supermarket Franca u Bijelom Polju(Rakonje)

Moderno uredjen maloprodajni objekat sa obezbijedjenim parkingom, u kojem je zastupljeno svježe meso i delikates, svježe voće i povrće, kao i veliki izbor artikala široke potrošnje i hemije

20825 pregleda 0 komentar(a)
Franca, Foto: Promo
Franca, Foto: Promo

Kompanija Franca Marketi nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže i to sa otvaranjem četvrtog Supermarketa Franca u Bijelom Polju u naselju Rakonje (bivši market Prima med) čime će broj Franca marketa u Crnoj Gori porasti na 65.

Na površini od 140m² prodajnog prostora danas od 8h počeo je sa radom Supermarket Franca, bogato opremljen proizvodima poznatih domaćih i stranih proizvodjača.

Moderno uredjen maloprodajni objekat sa obezbijedjenim parkingom, u kojem je zastupljeno svježe meso i delikates, svježe voće i povrće, kao i veliki izbor artikala široke potrošnje i hemije.

 Promo
Promofoto: Promo

Kao i uvijek kada otvaramo nove maloprodajne objekte potrošače očekuju pokloni i popusti, shodno tome za potrošače u Rakonjama pripremili smo brojna iznenađenja i popuste.

Danas na dan otvaranja za prvih 200 kupaca obezbijedili smo poklon pakete, niske cijene I degustacije.

FRANCA MALOPRODAJNI LANAC U NAJVEĆEM BROJU OPŠTINA U CRNOJ GORI

Zahvaljujući povjerenju potrošača uspješno širimo poslovanje u skoro svim opštinama u Crnoj Gori.Nastavljamo sa širenjem maloprodajne mreže kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cijene I kvaliteta.

POSJETITE NAS NA NOVOJ LOKACIJI U RAKONJAMA (BIJELO POLJE)