Donirano arhitektonsko idejno rješenje za rekonstrukciju stare zgrade Onkologije

Iz KCCG su saopštili da objekat obuhvata suteren, prizemlje i sprat što ukupno iznosi 2710 metara kvadratnih novopredviđenog prostora koji će obezbijediti hematološkim pacijentima bolje i bezbjednije uslove liječenja a zaposlenima bolje uslove za rad

4709 pregleda 3 komentar(a)
Fotografija koju je dostavio KCCG, Foto: KCCG
Fotografija koju je dostavio KCCG, Foto: KCCG

Arhitektonski biro ING Invest iz Danilovgrada donirao je Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) arhitektonsko idejno rješenje za rekonstrukciju stare zgrade Onkologije.

U ime arhitektonskog biroa Veselin Bato Radulović uručio je direktorici KCCG Ljiljani Radulović idejno rješenje (tehničku dokumentaciju).

Projektom je, kako je saopšteno iz Kliničkog centra Crne Gore, previđena dogradnja i nadogradnja prostora stare zgrade Onkologije za potrebe proširenja Centra za hematologiju.

Navode da objekat obuhvata suteren, prizemlje i sprat što ukupno iznosi 2710 metara kvadratnih novopredviđenog prostora koji će obezbijediti hematološkim pacijentima bolje i bezbjednije uslove liječenja a zaposlenima bolje uslove za rad.

Dodaju da vrijednost donacije, odnosno, idejnog rješenja, iznosi blizu 23 hiljade eura.

Prilikom primopredaje projekta Radulović je, kako je saopšteno, zahvalila, ne samo na ovoj, već i svim dosadašnjim donacijama i podršci koju je ta ustanovala imala od ING Investa i Radulovća lično.

U to ime ona je, kako se navodi, uručila zahvalnicu Arhitektonskom birou kao i Raduloviću, uvjerena da će, kako je kazala, njegov primjet slijediti sve kompanije i pojedinci koji su u mogućnosti da podrže razvojne projekte KCCG-a kao najreferentniju zdrvastvenu ustanovu u zemlji.

"Radulović je sa ponosom podsjetio na do sada uspješno realizovane projekte između dvije institucije na zadovoljstvo pacijenata i zaposlenih. Osim osnovne djelatnosti kojom se bavi firma, posebno je istakao filatropski rad i naglasio da će tako biti i ubuduće", navodi se u saopštenju.

Bonus video: