Mandić položio vijenac u Murinu: Crna Gora se još uvijek nije odužila porodicama žrtava NATO bombardovanja

Kako je saopšteno Mandić je sa kolegama iz Demokratskog fronta (DF) položio vijence na spomen obilježju žrtvama NATO bombardovanja u Murinu

7474 pregleda 13 komentar(a)
Mandić polaže vijenac u Murinu, Foto: Screenshot/Twitter/Andrija Mandić
Mandić polaže vijenac u Murinu, Foto: Screenshot/Twitter/Andrija Mandić

Nikada ne smijemo zaboraviti šta se desilo u Murinu i kako su, bez ikakvog razloga i povoda, djeca i nemoćni izgubili živote, kazao je predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić.

Kako je saopšteno Mandić je sa kolegama iz Demokratskog fronta (DF) položio vijence na spomen obilježju žrtvama NATO bombardovanja u Murinu.

"Odali smo počast ovim nevinim stradalnicima i prisustvovali parastosu koji je služio vladika budimljansko-nikšićki Metodije", kazao je Mandić.

Podsjetio je da su se navršile 24 godine od zločina u Murinu tokom "NATO agresije na SRJ".

"Porodice žrtava i dalje traže pravdu, a država Crna Gora im se još uvijek nije odužila za veliki bol i neizmjernu patnju", dodao je Mandić.

Ova zemlja bi, kako on smatra, jedino iskazivanjem takvog poštovanja, uvažila sjećanje na ovu, kako je naziva, neprebolnu tragediju.

"Nikada ne smijemo zaboraviti šta se desilo u ovom malom mjestu i kako su, bez ikakvog razloga i povoda, djeca i nemoćni izgubili život", zaključio je Mandić.

Bonus video: