Idea-CG u 2024. godini ulaže 4,2 miliona eura u poboljšanje uslova rada za svoje zaposlene

U toku prvomajsko darivanje za sve zaposlene

16075 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Kompanija Idea-CG dio je Fortenova grupe i najveći poslodavac i najšire rasprostranjen trgovački lanac u Crnoj Gori, koji svoje poslovanje razvija kroz brendove prodavnica IDEA i Franca. Idea-CG posebnu pažnju posvećuje kontinuiranom unapređenju uslova rada i radnog okruženja za svoje zaposlene, pa će tako samo ove godine uložiti 4,2 miliona eura u poboljšanje uslova rada za svoje zaposlene.

Tokom 2024. godine, sve zaposlene Idea-CG očekuju brojni novi benefiti: praznično darivanje za prvomajske i novogodišnje praznike, kao i regres za godišnji odmor. Shodno tome, u toku je veliko prvomajsko darivanje u iznosu od 120 eura za oko 2.600 zaposlenih, koliko broji ova kompanija.

Ivan Karadžić, izvršni direktor Idea-CG
Ivan Karadžić, izvršni direktor Idea-CGfoto: IDEA

“Naši zaposleni su najveća snaga naše kompanije, a naša je misija da što adekvatnije odgovorimo na njihove potrebe, te da im obezbijedimo što bolje uslove rada. U tom smislu, uvećanje zarada i kreiranje novih benefita izuzetno je značajno, ne samo za naše zaposlene, već i za kompaniju koja postaje prepoznata kao konkurentan i poželjan poslodavac“, kazao je Ivan Karadžić, izvršni direktor Idea-CG.

Osim nedavnog uvećanja zarada i pomenutih novih benefita, tu su i brojne druge pogodnosti za zaposlene poput bonusa za rođendan svakog zaposlenog, kao i posebne pogodnosti za zaposlene prilikom plaćanja Super Karticom. Znajući koliko je lijepo, ali i izazovno biti roditelj, Idea-CG obezbijedila je poklone za svako novorođenče, za prvi rođendan djeteta, kao i za polazak u školu i Novu godinu. Osim toga, tu je i mogućnost daljnjeg profesionalnog razvoja kroz razne seminare, radionice i edukacije.

Pero Đukanović, predsjednik Sindikalne organizacije Idea-CG, istakao je značaj pomenutih ulaganja i iskazao uvjerenje da će kompanija nastaviti ovim putem. “Riječ je o izuzetno važnom iskoraku u pravcu poboljšanja uslova rada zaposlenih u Idea-CG. Cijeneći našu dugogodišnju veoma uspješnu saradnju, sigurni smo da je ovo samo početak i da ćemo zajedničkim snagama nastaviti da unapređujemo položaj radnika u trgovini”, poručio je Đukanović ispred Sindikalne organizacije Idea-CG.