Dom zdravlja Podgorica: Za vrijeme praznika zdravstvena zaštita će se pružati u objektima u Bloku V, Tuzima i Zeti

Iz Doma zdravlja su pojasnili da će Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu "Blok V" raditi od sedam do 21:00 časova

2289 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica
Ilustracija, Foto: Printscreen YouTube/Dom zdravlja Podgorica

Iz Doma zdravlja Glavnog grada je saopšteno da za vrijeme Međunarodnog praznika rada prvog maja i vjerskog praznika Vaskrsa građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima: ZO "Blok V", ZO "Tuzi" i ZO "Zeta".

"Rad izabranih doktora za odrasle i djecu u danima vikenda i danima praznika obavljaće se iskljucivo u punktu "Blok V" u dvije smjene, od 07-14h i od 14 do 21h za teritoriju opstine Podgorica, dok će se u opstini Tuzi obavljati u ZO "Tuzi" od 07-15h, a u opstini Zeta u ZO "Golubovci" takođe od 07-15h", piše u saopštenju.

Iz Doma zdravlja su pojasnili da će Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu "Blok V" raditi od sedam do 21:00 časova.

"Jedinica za patronazu će raditi po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenom objektu "Blok V", u periodu od sedam do 19h, dok će se terapija po nalogu izabranog doktora u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19h", zaključili su.

Bonus video: