Čvorović predsjednik Odbora direktora Željezare

Članovi Odbora direktora su Lidija Nikolić, Ratko Dubljević, Ðorđije Garčević, Fuad Feratović, Ivan Čolaković i Vladimir Đapić

14076 pregleda 106 reakcija 20 komentar(a)
EPCG Željezara Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
EPCG Željezara Nikšić, Foto: Svetlana Mandić

Na današnjoj sjednici Odbora direktora EPCG Željezara Nikšić izabran je novi Odbor direktora, a za predsjednika tog tijela izabran je Milinko Čvorović, saopštili su iz te kompanije.

Čvorović je inženjer koji je radio u željezarinom pogonu Kovačnica. Bio je član prethodnog željezarinog Odbora direktora.

Članovi Odbora direktora su Lidija Nikolić, Ratko Dubljević, Ðorđije Garčević, Fuad Feratović, Ivan Čolaković i Vladimir Đapić.

Čvorović će zamijeniti Maksima Vučinića koji je u novembru prošle godine podnio ostavku nakon što su ga, kako je tada naveo, pojedini radnici na jednom od sastanaka vrijeđali i fizički napali.

Od kada je EPCG kupila imovinu Željezare, Čvorović je treći predsjednik Odbora direktora. Prvi predsjednik Marko Perunović podnio je ostavku zbog afere vezane za podizanje novca sa poslovne kartice.

"Rad Odbora direktora će biti javan i transparentan i javnost će biti blagovremeno obavještavana o svim značajnijim odluka", stoji u saopštenju za javnost EPCG Željezare Nikšić.

Bonus video: