Frendi kartica za mlade proslavlja prvi rođendan brojnim povoljnostima

Za mlade širom Crne Gore, NLB Banka i Evropska omladinska kartica u saradnji sa kompanijom Mastercard pripremili su brojne povoljnosti i mogućnosti, a u povodu prvog rođendana od lansiranja Frendi debitne platne kartice od reciklirane plastike, koja je namijenjena mladima od 13 do 29 godina.

13561 pregleda 0 komentar(a)
Foto: NLB
Foto: NLB

U saradnji sa Ekonomskim fakultetom, Frendi kartica je mjesec darivanja najavila poklonom za studente svih Univerziteta, posebnim predavanjem na temu „Psihologija i ekonomija riječi u eri distrakcije“, koje je održao Boris Šurija, psiholog prepoznat kao jedan od vodećih talenata u poslovnoj psihologiji u Evropi.

Za sve nove korisnike Frendi kartice u aprilu, obezbijeđen je poklon dobrodošlice u iznosu od 20 €, koje mogu iskoristiti za kupovinu Frendi karticom. Detaljnije o promocijama i kartici dostupno je na posebno pripremljenoj internet stranici na sajtu banke. Tokom aprila, NLB Banka i kompanija Mastercard su za mlade pripremili brojne povoljnosti. Frendi korisnici mogu uživati u specijalnim popustima kod NLB Partnera: Intersport, Tempo, Tehnoplus i Bla-Bla Shop.

Fokus NLB Banke na mlade ogleda se kroz uvažavanje njihovih potreba i brigu o njima i njihovim finansijama. Sa naglaskom na finansijsku edukaciju i podršku mladima u upravljanju novcem, Frendi kartica pruža jednostavan i zabavan način da mladi stvore čvrste temelje za budućnost. Debitnom karticom Frendi mladima približavamo svijet finansija na način koji je njima jednostavan i prihvatljiv i istovremeno ih uvodimo u svijet novih prilika.

Kroz ovaj projekat, NLB Banka stvara zajednicu podrške i mentorstva za mlade, uključujući saradnju sa obrazovnim institucijama. Pozivamo mlade da iskoriste priliku da postanu dio EYCA i Frendi zajednice i učestvuju u mjesecu darivanja i proslavi prvog rođendana i iskoriste da budu dio uzbudljivog putovanja ka finansijskoj slobodi i boljoj budućnosti sa Frendi karticom.

Frendi kartica zajednički je projekat NLB Banke, kompanije Mastercard i Evropske omladinske kartice (EYCA), koja obuhvata sve benefite koji važe za kartice NLB Banke kao što su beskontaktno plaćanje, popusti na više od 400 prodajnih mjesta, kao i besplatno podizanje gotovine na NLB bankomatima širom Crne Gore i regiona. Takođe, korisnici Frendi kartice na raspolaganju imaju besplatne pakete za mlade

Prvi i Studentski paket koji im nude povoljnosti poput elektronskog i mobilnog bankarstva, osiguranje od zloupotrebe kartice, osiguranje korisnika paketa. Kartica je međunarodno prihvaćena i mladi će moći da je koriste bilo gdje u svijetu gdje vide oznaku Mastercard, kao i da plaćaju online na sajtovima na kojima je istaknuta oznaka sigurnosti Mastercard Identity Check.

NLB Banka se istakla po posvećenosti mladima i njihovom finansijskom osnaživanju u segmentu finasijske pismenosti. Ulogu mentora koji ih priprema za sve izazove odraslog doba vidi kao priliku da zajedno kreiramo drugačiji svijet. Kroz programe i inicijative u okviru održivog poslovanja, pružamo mladima neophodna znanja i vještine kako bi mogli samouvjereno da zakorače u svijet finansija, ali i zajednički djelujemo u domenu zaštite životne sredine i brige o društvu.