DPS: Demokratama smetaju službeni automobili u Baru, ali u Budvi i Kotoru ne

U barskom odboru DPS ocjenjuju da su Demokrate "majstori da kažu i obećaju bilo šta, a kad vrše vlast, realizuju samo koliko uspiju da ne zaborave"
1431 pregleda 3 komentar(a)
DPS Bar, Foto: DPS, DPS
DPS Bar, Foto: DPS, DPS

Demokrate su majstori da kažu i obećaju bilo šta, a kad vrše vlast, realizuju samo koliko uspiju da ne zaborave, ocijenili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u Baru.

"Uz to se bore za besplatne udžbenike, što bi za njih da je bilo ranije nekad, bilo vrlo profitabilno, jer slabo čitaju ili ne znaju da čitaju poslovnik na koji se pozivaju", dodaju u reagovanju na prethodno saopštenje Kluba odboranika Demokrata u SO Bar.

"Po već poznatoj matrici, Demokrate manipulišu da im predlog amandmana nije prihvaćen u proceduri, jer proceduru nisu ni ispoštovali. Amandman na dnevni red Skupštine opštine shodno Poslovniku neophodno je dostaviti najmanje 3 dana prije zasjedanja. Demagozi su za sjednicu 4. decembra amandman dostavili 2. decembra, i nakon toga čak imaju drskosti da saopšte da su dostavili kad treba, ali da njih neko dezavuiše. Konstantna demagogija o nenamjenskom trošenju novca koju plasiraju građanima je degutantna, a prije svega dvolična. Kada opština Bar za rad svojih organa nabavi službene automobile, onda je to problem. Kada u opštinama gdje su vršili vlast, u Budvi kupe 12 i u Kotoru 11 automobila, a postojeće prodaju ispod cijene, onda ne predlažu štednju i ne navode vozila kao problem. Ovo je najkasniji pokazatelj kako se građanima lažno predstavljaju kao dobri domaćini, a kad stvari uzmu u svoje ruke, troše bez obzira i zaborave na svoja obećanja i racionalizacije. Možda je vrijeme da se demagozima objasni na najjednostavniji način - radite nešto korisno za grad i pustite se demagogija i prazne priče. I naravno, čitajte poslovnik", saopšteno je iz OO DPS Bar.

Bonus video: