Ibrahimović: Građansko društvo, nezavisna, multietnička, multivjerska i evroatlanska CG jedini ispravan put

"Vjerujemo da ćemo biti važan faktor i u budućoj vlasti u Crnoj Gori, jer nas za to preporučuju naše ispravne odluke i ispravna politika u proteklom periodu", istakao je Ibrahimović

4990 pregleda 22 reakcija 22 komentar(a)
Nosilac liste Ervin Ibrahimović, Foto: Boris Pejović
Nosilac liste Ervin Ibrahimović, Foto: Boris Pejović

Bošnjačka stranka (BS) predala je izbornu listu za parlamentarne izbore 30. avgusta na koje izlazi samostalno, pod sloganom "Bošnjačka stranka-Rafet Husović-ispravno".

Nosilac liste Ervin Ibrahimović rekao je da je sigurno da će pojačati broj mandata, jer očekuju snažniju podršku građana.

"Vjerujemo da ćemo biti važan faktor i u budućoj vlasti u Crnoj Gori, jer nas za to preporučuju naše ispravne odluke i ispravna politika u proteklom periodu", istakao je Ibrahimović.

On je kazao da lista BS posebno daje prednost mladim ljudima i ženama, navodeći da se među kandidatima za poslanike nalaze ljudi koji su poznati i priznati u svojim krajevima gdje žive Bošnjaci.

Sa predaje izborne liste
Sa predaje izborne listefoto: Boris Pejović

Ibrahimović je rekao da lista BS daje pravu ponudu mladim i obrazovanim ljudima koji žele da prave karijeru u svojoj domovini.

"Uvjeravam vas da će BS nastaviti ispravno kao i do sada. Želimo da živimo u onoj Crnoj Gori koja daje prednost građanskom društvu, u nezavisnoj, multietničkoj, multivjerskoj, evroatlantskoj Crnoj Gori. To se do sada pokazalo kao jedini ispravan put", istakao je Ibrahimović.

Sa predaje izborne liste
Sa predaje izborne listefoto: Boris Pejović

On je kazao da zato BS "danas predstavlja jedan od prvih garanta stabilnosti države", navodeći da će zato nastaviti u tom pravcu:

"Da zajedno politički vjerujemo sa svima koji drže Crnu Goru u srcu", rekao je Ibrahimović.

Bonus video: