Gvozdenović: Nenamjenskim trošenjem novca dovedeno u pitanje funkcionisanje JP "Parking servis" Budva

"Iznijeli ste popriličan broj neistina o mom angažmanu u Opštini Budva, te o navodnim neodlascima na ročišta za koja sam bio zadužen, a kojima sam uvijek bez izuzetka prisustvovao i branio i štitio imovinu opštine"

5575 pregleda 7 komentar(a)
Gvozdenović, Foto: DPS
Gvozdenović, Foto: DPS

Odbornik DPS Budva Ivo Gvozdenović poručio je odborniku Demokrata u budvanskom parlamentu Milivoju Raduloviću da bi od zaposlenih u Opštini Budva, trebalo više da ga brinu radnici u JP "Parking servis".

Kako je naveo Gvozdenović u reagovanju JP "Parking servis" čiji je Radulović bio predsjednik Odbora direktora "nenamjenskim trošenjem više stotina hiljada eura na koje ste stavili potpis doveli ste u pitanje funkcionisanje ovog preduzeća i isplate zarada zaposlenima".

Odbornik DPS-a je naveo i da se čudi "čemu vaša briga za radnike opštine, kada ste pokazali ovoliku nebrigu u svom kolektivu".

"Iznijeli ste popriličan broj neistina o mom angažmanu u Opštini Budva, te o navodnim neodlascima na ročišta za koja sam bio zadužen, a kojima sam uvijek bez izuzetka prisustvovao i branio i štitio imovinu opštine. To je činjenica koju će, siguran sam, potvrditi i sve moje bivše kolege. I jako bitno, u zgradu Opštine sam isključivo ulazio kroz vrata, nikad kroz prozor", naveo je Gvozdenović.

Dodao je da on nije "nenamjenski trošio novac", te da nije "partijski zapošljavao"...

"Raduloviću, nijesam ja besplatno, to jest na štetu preduzeća i građana dijelio propusnice za parking svojim simpatizerima i rođacima. Najviše od svega me čudi vaša konstatacija da mi ljudi u mom Petrovcu ne nazivaju dobar dan. Očigledno da ne poznajete mene a sigurno ni građane Petrovca. Sigurno da vam smeta izborni rezultat u Petrovcu. Tu vam ništa ne mogu, građani Petrovca najbolje znaju ko je kakav i prema tome su dali svoju podršku na izborima. Shvatam da o politici ne znate mnogo, te da sve želite svesti na lični odnos, ali vas molim Raduloviću da u buduće ne širite razne laži, iako se od vaše partije i ne očekuje drugo", zaključio je Gvozdenović.

Bonus video: