Milačić: Umjesto Krapoviću, SDT da podnese zahtjev za skidanje imuniteta Petru Ivanoviću

"Zbog svih osnovanih sumnji u vezi sa Abu Dabi fondom, ali i brojnih drugih sumnjivih radnji o kojima smo juče bjelodano čuli od ministra poljoprivrede Aleksandra Stijovića – Ivanović je već jutros morao biti procesuiran", poručio je Milačić

16454 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Pozivamo SDT da ugasi svoju mašineriju manipulacija u svojim posljednjim danima i da umjesto zahtjeva za skidanje imuniteta Draganu Krapoviću to zatraži za bivšeg ministra Petra Ivanovića, kazao je predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Marko Milačić.

SDT je ranije danas dostavilo Skupštini Crne Gore zahtjev za skidanje imuniteta poslaniku Demokratske Crne Gore Draganu Krapoviću zbog navodnog formiranja kriminalne organizacije kao i zbog krivičnog djela zloupotrebe službenog položaja.

"Zbog svih osnovanih sumnji u vezi sa Abu Dabi fondom, ali i brojnih drugih sumnjivih radnji o kojima smo juče bjelodano čuli od ministra poljoprivrede Aleksandra Stijovića – Ivanović je već jutros morao biti procesuiran", poručio je Milačić.

Povezani članci

12. Februar 2021.

SDT traži da se Krapoviću skine imunitet

On je istakao da Prava Crna Gora pruža podršku Krapoviću i ostalim ljudima i porodicama koje SDT u svojim poslednjim danima, pokušava da vuče kroz blato.

"A posebno tužiocu Živko Savoviću koji je ovih dana na besprizornoj meti bivšeg režima. Upravo djelovanje SDT-a ovih dana na najbolji mogući način demonstrira nužnost ukidanja takvog anti-organa i stvaranja istinskog tužilačkog organa čiji će primarni zadatak biti borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, a ne njihova zaštita", zaključio je Milačić.

Bonus video: