Za budućnost Nikšića: Nikšićani propatili pod DPS, strah i beznađe su simboli njihove vladavine

"Krajnje je vrijeme za promjenu, za lokalnu vlast koja neće krasti od naše djece, nego stvarati poslove i pristojne plate za sve, a ne samo privilegovane"

5907 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
Detalj sa predaje liste koalicije Za budućnost Nikšića, Foto: Svetlana Mandić
Detalj sa predaje liste koalicije Za budućnost Nikšića, Foto: Svetlana Mandić

Vrhunac licemjerja i bezobrazluka je kada Demokratska partija socijalista (DPS) svoju listu u Nikšiću nazove "Zajedno mijenjamo grad nabolje" i kada nosilac liste, Sanja Damjanović, kaže kako se u njemu "kreira atmosfera straha i beznađa", saopšteno je danas iz koalicije Za budućnost Nikšića.

Nosilac koalicije Evropski tim za Nikšić i potpredsjednica Demokratske partije socialista (DPS) Sanja Damjanović je u intervjuu “Vijestima” kazala da maligni uticaji sa strane, kreiranje atmosfere straha i beznađa, situacija je kakvu Nikšić i Nikšićani ne pamte.

Povezani članci

18. Februar 2021.

Damjanović: EU ne krije zabrinutost za put Crne Gore

"Tačno bi se moglo pomisliti da je neka druga politička opcija bila na čelu našeg grada svih ovih godina, ali ta obmana neće proći jer su Nikšićani dobro zapamtili i propatili pod vlašću DPS. I upravo su strah i beznađe simboli vladavine DPS, i to najviše u Nikšiću. Pa valjda su do sada imali kad da "mijenjaju nabolje" Nikšić, da otvore nova radna mjesta, podignu životni standard, ponude bilo kakvu perspektivu. Umjesto toga, od Nikšića koji je uvijek bio pokretač Crne Gore, kako u ekonomiji, tako i kulturi, DPS je iza sebe ostavio pustoš i sad je trenutak da se kaže - dosta", navodi se u saopštenju kolaicije Za budućnost Nikšića koju čine Demokratski front (DF), Socijalistička narodna partije (SNP), pokret "Za život Nikšića", Radnička partija, Ujedinjena Crna Gora, Jugoslovenska komunistička partija, Srpska radikalna stranka, Socijalisti Crne Gore i Pokret penzionera i invalida rada.

Iz te koalicije su poručili da su okupili ljude, partije, pokrete, intelektualce, mladost.

"Sve one koji će nakon naše pobjede 14. marta snažno i odlučno raditi na tome da Nikšić bude grad razvoja i napretka, u kome će mladost imati perspektivu, iz koga se neće odlaziti. Krajnje je vrijeme za promjenu, za lokalnu vlast koja neće krasti od naše djece, nego stvarati poslove i pristojne plate za sve, a ne samo privilegovane. Lokalnu vlast koja prepoznaje da je snažan Nikšić osnova za snažnu Crnu Goru. Vrijeme je za budućnost Nikšića", zaključuje se u saopštenju koalicije Za budućnost Nikšića.

Bonus video: