Đukanović: Pametne odluke omogućiće povratak rejtinga u Beranama

"Konferencija je ujedno bila prilika da se kroz otvoren, prijateljski i pošten razgovor analizira ono što je urađeno u prethodnom periodu i razmijeni mišljenje o optimalnim potezima koje bi naša partija trebala preduzeti u narednom", kazali su

6304 pregleda 13 komentar(a)
Sa opštinske izborne konferencije, Foto: DPS
Sa opštinske izborne konferencije, Foto: DPS

U Beranama je održana 9. Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista na kojoj su delegati i članovi dosadašnjeg Opštinskog odbora izabrali novi saziv.

Kako su kazali, u svečanom dijelu konferencije prisutnima se obratio predsjednik partije Milo Đukanović koji je poručio da će pametne odluke sa izborne konferencije omogućiti povratak rejtinga koji je DPS dugo i ponosno imala u Beranama.

"Konferencija je ujedno bila prilika da se kroz otvoren, prijateljski i pošten razgovor analizira ono što je urađeno u prethodnom periodu i razmijeni mišljenje o optimalnim potezima koje bi naša partija trebala preduzeti u narednom. Istaknuto je očekivanje da će dalje odluke doprinijeti da DPS iz Berana i dalje bude važan, stameni, oslonac naše ukupne politike u državi Crnoj Gori. Ocijenjeno je da će sve to u znajačnoj mjeri osnažiti našu partiju i rezultirati povratkom DPS na staze ranijih izbornih i političkih uspjeha", piše u saopštenju.

Konferenciji su prisustvovali i generalni sekretar Aleksandar Bogdanović, članovi Predsjedništva DPS Predrag Bošković i Draško Došljak, članovi Izvršnog odbora Slobodan Filipović i Admir Zejnilagić, članovi Glavnog odbora iz našeg grada, kao i predsjednik OO SD Berane Onur Babaić, potpredsjednik OO BS Berane Emir Krasnić i brojni drugi gosti.

Bonus video: