Carević: Pozivam građane da povjerenje ukažu Vučiću, za srpski narod u Crnoj Gori važno da imamo stabilnu Srbiju

"U prethodnih 10 godina Srbija je na čelu sa Aleksandrom Vučićem doživjela ekonomski preporod, uzdigla svoj međunarodni položaj, i postigla napredak na svim drugim poljima. Time se svrstava rame uz rame sa uspješnim i modernim državama nastavljajući mudru politiku i oslanjajući se na tradicionalne vrijednosti"

16225 pregleda 44 reakcija 37 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Gradonačelnik Budve Marko Carević pozvao je građane Srbije da na predstojećim predsjedničkim izborima u nedelju, 3. aprila, glasaju za aktuelnog predsjednika i lidera Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića.

Carević je poručio da je “za srpski narod u Crnoj Gori jako važno da imamo stabilnu, ekonomski razvijenu i prosperitetnu Republiku Srbiju u svakom smislu."

"Da bi Srbija nastavila da ima ključnu ulogu u regionu i time bude garant mira i stabilnosti za naš narod, nophodno je jako vođstvo i vizija. U prethodnih 10 godina Srbija je na čelu sa Aleksandrom Vučićem doživjela ekonomski preporod, uzdigla svoj međunarodni položaj, i postigla napredak na svim drugim poljima. Time se svrstava rame uz rame sa uspješnim i modernim državama nastavljajući mudru politiku i oslanjajući se na tradicionalne vrijednosti", navodi se u saopštenju.

On je kazao da pred "našim sunarodnicima u Srbiji nisi još jedni obični izbori jer Srbija ovog puta bira da li će nastaviti putem razvoja i progresa za sve njene građane."

"Ovom prilikom želim da uvjerim i pozovem sve građane naše bratske Srbije da svoje povjerenje ukažu Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima jer samo njegovim izborom Srbija nastavlja da korača putem uspjeha, putem napretka i putem pobjednika", naveo je Carević u saopštenju.

Aleksandar Vučić je, kaže Carević, "dokazao da se može državnički mudro, nacionalno odgovorno i reformatorski napredno voditi Srbija koja je danas snažna država poštovana u svijetu."

"Iskreno vjerujem da je Aleksandar Vučić jedini pravi i jedini logičan izbor za predsjednika Republike Srbije i garant da će Srbija nastaviti putem ubrzanog razvoja i potpunog napretka”, zaključuje je Carević u saopštenju.

Bonus video: