Dukaj čestitao Dan opštine Tuzi

"Tuzi su kao višenacionalna i viševjerska sredina idealan primjer multietničkog sklada. Tuzani mogu biti posebno ponosni na dijasporu, koja je snažna podrška svim zdravim inicijativama i projektima koji su usmjereni na razvoj Opštine Tuzi i cijele Crne Gore

1625 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Ministar javne uprave Maraš Dukaj čestitao je predsjedniku Opštine Tuzi, Niku Đeljošaju, predsjedniku SO Tuzi, Fadilu Kajošaju i građanima 1. septembar, Dan opštine Tuzi.

"Opština Tuzi predstavlja jedan od najupečatljivijih primjera dobrog rukovođenja administracijom u Crnoj Gori. Za nešto više od tri godine od sticanja statusa punopravne opštine, rukovodstvo opštine Tuzi je uspjelo da uveća budžet brojnim investicijama, modernizacijom infrastrukture, otvaranjem novih radnih mjesta, a na programu je i otvaranje četiri fabrike, čime Malesija postaje baza za velike investicije u Crnoj Gori", naveo je Dukaj.

Ističe da sa svojim mnogobrojnim prirodnim resursima i bogatstvima, Tuzi imaju potencijal da se još više razvijaju, dostižući evropski i zapadni nivo.

"Tuzi su kao višenacionalna i viševjerska sredina idealan primjer multietničkog sklada. Tuzani mogu biti posebno ponosni na dijasporu, koja je snažna podrška svim zdravim inicijativama i projektima koji su usmjereni na razvoj Opštine Tuzi i cijele Crne Gore. Vlada Crne Gore i Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom Opštini Tuzi u realizaciji svih ciljeva za uspostavljanje efikasnijeg pružanja usluga. Sa jasnim uvjerenjem da će Tuzi i Malesija nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine", kazao je Dukaj.

Bonus video: