Nikolić: Svako ko zagovara pojedinačni bojkot nesvjesno podržava velikosrpsku asimilaciju Crne Gore i Crnogoraca

"Građani Crne Gore, izađite na popis i slobodno se izjasnite. Nemojte dozvoliti da vaš opravdani revolt u odnosu na dugogodišnje pokušaje potiranja crnogorskog identiteta, bude iskorišćen protiv Crne Gore i Crnogoraca"

37774 pregleda 214 reakcija 161 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Šef kluba poslanika Demokratske partije socijalista Andrija Nikolić pozvao je građane Crne Gore da izađu na popis i da ne dozvole da njihov revolt zbog dugogodišnjih pokušaja potiranja crnogorskog identiteta bude iskorišćen protiv Crne Gore i Crnogoraca.

Nikolić je na društvenoj mreži X kazao da, nakon što je opozicija pozvala građane da učestvuju u popisu, svako ko zagovara pojedinačni bojkot radi tačno ono što priželjkuju neprijatelji Crne Gore i crnogorske nacije - svjesno ili nesvjesno podržava velikosrpsku asimilaciju Crne Gore i Crnogoraca.

"Građani Crne Gore, izađite na popis i slobodno se izjasnite. Nemojte dozvoliti da vaš opravdani revolt u odnosu na dugogodišnje pokušaje potiranja crnogorskog identiteta, bude iskorišćen protiv Crne Gore i Crnogoraca", naveo je Nikolić.

Bonus video: