DPS: Građani da kontaktiraju naš pravni tim ako uoče nepravilnosti tokom popisa

"Naša je dužnost da se tokom realizacije popisa postaramo da on prođe bez bilo kakvih nezakonitosti, a što je u interesu cjelokupnog društva", navodi DPS

8418 pregleda 86 reakcija 55 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) pozvala je građane da kontaktiraju njihov pravni tim ukoliko uoče nepravilnosti tokom popisa stanoništva.

"U cilju sprovođenja popisa stanovništva, domaćinstava i stanova bez neregularnosti i opstrukcija, Demokratska partija socijalista poziva građane da prijave sve eventualne nepravilnosti koje uoče tokom samog procesa. Naime, u slučaju da uoče bilo kakvo kršenje procedure od strane samih popisivača ili saznanja da postoje druge povrede koje bi mogle ukazati na neregularnost procesa, građani mogu da nam se obrate putem telefona 069/907-965 i e-maila popis.nepravilnosti@dps.me", saopštio je DPS.

Kazali su da će telefonske linije biti otvorene od osam do 20 časova svakog dana.

"Građani koji nam se obrate ostaće u potpunosti anonimni, pri čemu će se pravni tim Demokratske partije socijalista baviti podnošenjem prijava. Naša je dužnost da se tokom realizacije popisa postaramo da on prođe bez bilo kakvih nezakonitosti, a što je u interesu cjelokupnog društva", navodi DPS.

Bonus video: