Odžić: Ko će od naša tri "proevropska" predsjednika primiti kurira Mileta, Putinovog izaslanika za Balkan

"U dosadašnjem političkom djelovanju najbliži mu je bio šavnički Dalaj Lama, iz milošte prozvan Vojvoda, međutim u posljednjim obraćanima porodice Dodik, mogli smo čuti da su oni i osnivači i finansijeri PES", kazao je zamjenik predsjednika SDP-a

13968 pregleda 20 reakcija 19 komentar(a)
Foto: SDP
Foto: SDP

Crna Gora je za samo par godina došla od lidera u evropskim integracijama do toga da joj Milorad Dodik donosi upute za spoljnopolitička djelovanja, kazao je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić.

"Poslije posjete glavnom štabu antievropske politike, u Rusiji i Bjelorusiji, kurir Mile (Dodik) u narednim danima prenosi zadatke po mini štabovima po Balkanu. Pored Crne Gore i Srbije, tu je i nezaobilazna Mađarska", saopštio je Odžić.

Ostaje da se vidi, kako je kazao, ko će "od naša tri 'proevropska' predsjednika, primiti Putinovog izaslanika za Balkan".

"U dosadašnjem političkom djelovanju najbliži mu je bio šavnički Dalaj Lama, iz milošte prozvan Vojvoda, međutim u posljednjim obraćanima porodice Dodik, mogli smo čuti da su oni i osnivači i finansijeri PES. U svjetlu posljednjih događaja na relaciji Spajić-Milatović-Milović, reklo bi se da im je investicija propala, i da je neophodno da ih 'ruska ruka' pokuša stabilizovati, pa bi bilo očekivano da ga i neko iz tog pokreta toplo ugosti. Sve u svemu, Crna Gora je za samo par godina došla od lidera u evropskim integracijama do toga da joj Dodik donosi upute za spoljnopolitička djelovanja", zaključio je Odžić.

Bonus video: