DPS Budva: Samostalno na izbore, građani će kazniti licemjeran odnos parlamentarne većine

Iz DPS Budva je saopšteno da je na sjednici "konstatovano da je samostalan nastup najpošteniji model odnosa prema građanima, te da je vrijeme da građani Budve pokažu svoj stav prema svakoj partiji pojedinačno, nakon haosa i anarhije koja gradom vlada već godinama unazad"

6960 pregleda 51 reakcija 20 komentar(a)
Sa sjednice, Foto: DPS Budva
Sa sjednice, Foto: DPS Budva

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Budva, na danas održanoj sjednici, jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim izborima u Budvi.

Iz DPS Budva je saopšteno da je na sjednici "konstatovano da je samostalan nastup najpošteniji model odnosa prema građanima, te da je vrijeme da građani Budve pokažu svoj stav prema svakoj partiji pojedinačno, nakon haosa i anarhije koja gradom vlada već godinama unazad".

"Takođe, na sjednici je izraženo uvjerenje da će građani Budve kazniti licemjeran odnos parlamentarne većine koja se usljed međusobnih optužbi i frakcijašenja raspala – što je i dovelo do prijevremenih lokalnih izbora, a koja sada nastupa u predizbornoj koaliciji isključivo zbog straha od izvjesne pobjede Demokratske partije socijalista koja će na narednim lokalnim izborima biti partija sa najviše mandata. Finalno, na sjednici je započet proces predlaganja kandidata za odborničku izbornu listu koja će u danima pred nama biti predstavljena građanima. Sastav liste će garantovati pobjedu i omogućiti da naš grad ponovo postane razvijen, urban i primjeren onome što Budva zaslužuje, jer Budva može i mora bolje", piše u saopštenju DPS Budva.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović rapisao je 26. marta lokalne izbore u Budvi za 26. maj.

Bonus video: