Dajković: PzP napustio koaliciju "Za budućnost Podgorice" porukom u Vajber grupi

On je istakao da kolegama iz PzP-a, kako kaže, imajući u vidu da su zajedno iznijeli pobjedničku kampanju za istorijske promjene u Glavnom gradu, želi sve najljepše u nadi da će sarađivati i u budućnosti

10715 pregleda 66 reakcija 27 komentar(a)
Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora
Dajković, Foto: Slobodna Crna Gora

Sa žaljenjem konstatujem da je Pokret za promjene (PzP) danas napustio koaliciju "Za budućnost Podgorice", ni manje, ni više nego porukom na Vajber grupi, saopštio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

"To nas nije naročito iznenadilo, imajući u vidu da su nedavno potpisali 'Memorandum o saradnji' sa Posebnim klubom odbornika koji su bliski predsjedniku države Jakovu Milatoviću. S tim u vezi, konstatujem i da je ovim činom došlo do izvjesnog nepoštovanja predizbornog koalicionog sporazuma po kome nikome, a posebno PZP-u, nije bio 'krivi dio'", poručio je Dajković.

On je istakao da kolegama iz PzP-a, kako kaže, imajući u vidu da su zajedno iznijeli pobjedničku kampanju za istorijske promjene u Glavnom gradu, želi sve najljepše u nadi da će sarađivati i u budućnosti.

"Najzad, Slobodna Crna Gora će zajedno sa kolegama iz DNP, Nove, Prave i Radničke nastaviti da štiti pobjedničko ime koalicije 'Za budućnost Podgorice', a samim tim i izbornu volju građana Glavnog grada", zaključio je Dajković.

Bonus video: