Dormeo sprema novo iznenađenje za gledaoce TV Vijesti

Iskoristite ovu zimu za najbolje poklone po najnižim cijenama do sada. Tačno 15 minuta kupovine koja će vam vratiti osmjeh na lice
1 komentar(a)
Dormeo, Foto: TV Vijesti
Dormeo, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 19.12.2016. 08:29h

Akcijska prodaja proizvoda prepoznatljivog i trajnog kvaliteta – samo na TV Vijesti! Brojne gledaoce, oduševljene Dormeo proizvodima koje su kupili tokom prve dvije akcijske emisije, očekuje još jedna prodaja uživo koja donosi do sada najnižu cijenu za proizvod bez kojeg je nemoguće zamisliti zimu.

Spremite vaše telefone! Dormeo i TV Vijesti vam zakazuju susret od 9.30h.

Odmah nakon emisije Boje jutra saznaćete koji hit proizvod ćete moći kupiti po najpovoljnijim uslovima do sada! Iskoristite ovu zimu za najbolje poklone po najnižim cijenama do sada. Tačno 15 minuta kupovine koja će vam vratiti osmjeh na lice.

Kompaniju Dormeo karakteriše jedinstvena mješavina zabavne kupovine iz fotelje, inovativnih tehnika prodaje, poštovanja najviših standarda sigurnosti za kupce i poklanjanje posebne pažnje svakom pojedincu,a upravo to osiguralo im je vodeći položaj na tržištu. Kompanija Dormeo postoji na crnogorskom tržištu još od aprila 2010. godine i od tada nastoji poboljšavati kvalitet usluge i odgovoriti na sve zahtjeve svojih kupaca. Glavna asocijacija su za miran san, a vrlo često i za dobre ponude i poklone.

Detalje o novoj HIT ponudi saznajte u ponedjeljka nakon “Boja jutra” od 09.30h

Bonus video: