Nova sezona Reflektora na TV Vijesti

U središtu tema, koje će osvjetljavati “ Reflektor “ i ove sezone, biće građanin i njegovi životni problemi i velike društvene teme oko kojih postoje suprotstavljena mišljenja u crnogorskom društvu
175 pregleda 1 komentar(a)
Aleksandra Mudreša, Foto: Savo Prelević
Aleksandra Mudreša, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.09.2018. 04:47h

Od utorka, 18. septembra, gledaoci Televizije Vijesti imaće priliku da prate treću sezonu Reflektora, jedne od najgledanijih talk show emisija u Crnoj Gori, koju uređuje i vodi Aleksandra Mudreša.

U središtu tema, koje će osvjetljavati “ Reflektor “, biće građanin i njegovi životni problemi, ali i brojne velike društvene teme o kojima postoje suprotstavljena mišljenja u crnogorskom društvu.

,,Reflektor” će tražiti konkretne odgovore predstavnika vlasti i najodgovornijih u državi na brojna otvorena pitanja, a u studiju će kao i do sada biti mjesta i za one koji misle drugačije.

Kroz argumentovanu razmjenu mišljenja, govoriće se o ekonomiji, zdravstvu, obrazovanju, turizmu i ekologiji, te socijalnim temama.

Putem društvenih mreža, Facebooka i Twittera, gledaoci će moći da ostavljaju svoje utiske, predloge, sugestije i komentare.

Talk show “Reflektor” gledajte svakog utorka od 20 sati, samo na TV Vijesti.

Bonus video: