Brazilka se sudski izborila za dozvolu da masturbira na poslu

Iako je zbog toga gotovo dobila otkaz, nakon što je potražila pomoć llekara i uspjela zadržati posao zahvaljujući sudskoj presudi, Ana se polagano oporavlja.
100 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 18.05.2011. 17:00h

Za ono što mnogi prihvataju zdravo za gotovo, Brazilka Ana Catarian Bezerra morala je da se izbori na sudu. Naime, zbog specifičnog psihičkog stanja koje je obuzima, dopušteno joj je da na poslu gleda pornografiju i masturbira.

Zbog hemijske neravnoteže u mozgu, Anu često obuzimaju anksioznost i hiperseksualnost. Jedini način da vrati hemijsku ravnotežu jest da se zadovolji, što joj je postao veliki problem jer se samozadovoljavala i 47 puta dnevno.

'Postalo je tako ozbiljno da sam morala da potražim pomoć. Shvatila sam da to više nije normalno i da ne mogu više funkcionisati', pojašnjava Ana.

Iako je zbog toga gotovo dobila otkaz, nakon što je potražila pomoć ljekara i uspjela da zadrži posao zahvaljujući sudskoj presudi, Ana se polagano oporavlja. Uz koktel ljekova koji joj je propisao ljekar, sada masturbira 'samo' 18 puta dnevno.

Stručnjaci iz Amerike, poput Carol Queen, iskoristili su ovu priliku i kako bi ukazali na radne navike Brazilaca, pa tako kaže da je 'gotovo nezamislivo da bi na radnom mjestu u Americi neko imao vremena za masturbaciju, čak iako je sasvim jasno da opušta'.

Vjeruje da presuda nikada ne bi prošla u Sjedinjenim Državama. Smatra da bi slučaj bio riješen 'diskretnije' i da bi završio u istom košu sa slučajevima u kojima je zaposlenima na primjer dopušteno da u WC idu češće zbog određenih zdravstvenih problema, prenosi net.hr.

Bonus video: