Lars fon Trir iz perspektive serijskog ubice

Na svojoj Facebook stranici ekscentrični reditelj Lars fon Trir objavio je kratki video u kojem je ne ulazeći previše u detalje obavijestio da priprema novi film koji će nositi naziv “The House That Jack Built”, dodavši vrlo tajanstveno citat Dejvida Bouvija "Ovo nije rock'n'roll, ovo je genocid"
0 komentar(a)
Lars fon Trir, Foto: Screenshot (YouTube)
Lars fon Trir, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 17.02.2016. 11:29h

Kontroverzni danski reditelj Lars fon Trir najavio je snimanje novog filmskog projekta pod naslovom “The House That Jack Built”.

Na svojoj Facebook stranici ekscentrični reditelj Lars fon Trir objavio je kratki video u kojem je ne ulazeći previše u detalje obavijestio da priprema novi film koji će nositi naziv “The House That Jack Built”, dodavši vrlo tajanstveno citat Dejvida Bouvija “This ain't rock'n'roll, this is genocide” (Ovo nije rock'n'roll, ovo je genocid) iz pjesme “Future Legends” s albuma “Diamond Dogs” iz 1974. godine. Video završava Trirovim odlaskom iz kadra, a zanimljiv i poznat je i detalj na njegovoj glavi - bijela marama, baš poput one kakvu je Bouvi nosio u svom posljednjem videu “Lazarus”.

Kako je prethodno najavljivano, projekt “The House That Jack Built” zamišljen je kao televizijska serija u osam nastavaka, međutim, kako se čini, ipak će ugledati svjetlo dana u obliku filma. Film je priča o serijskom ubici i to iz njegove perspektive.

Bonus video: