Reper Eminem stiže u Fortnite

Igračima će biti dostupne tri varijante muzičara i to u kostimima “Rap Boy”, “Slim Shady” i “Marshall Never More”

4177 pregleda 0 komentar(a)
Eminem u igrici Fortnite: Biće ponuđena tri skina, Foto: Epic Games
Eminem u igrici Fortnite: Biće ponuđena tri skina, Foto: Epic Games

Reper Eminem biće jedan od junaka popularne igrice “Fortnite”. Naime, kompanija Epic Games je zvanično potvrdila da će se lik repera naći u ovoj popularnoj videoigri do kraja ovog mjeseca, tačnije srijede 29. novembra i to povodom njihovog događaja The Big Bang koji će, kako najavljuju biti novi početak ove battle royale igre.

Osim što će se Eminem pojaviti u igrici Fortnite, igračima će biti dostupna i tri varijante repera i to u kostimima “Rap Boy”, “Slim Shady” i “Marshall Never More”.

Prema trenutnim informacijama čuveni reper će na događaju The Big Bang, koji je planiran za 2. decembar, održati spektakularni virtuelni koncert, a upravo ovim događajem Epic Games označiće veliko finale četvrte sezone.

Događaj The Big Bang najavljen je kao Fortniteovo najveće ažuriranje ikada u smislu veličine datoteke.

Fortnite je u posljednje vrijeme doživio veliki preporod s povratkom prošlih sezona i originalne mape koja je pomogla da igra postane nevjerovatna. Početkom novembra Epic Games je nove i stare obožavaoce počastio lekcijom iz istorije o nekim od najslikovitijih trenutaka koji su se dogodili u Fortniteu od njegovog lansiranja 2017. godine. To je dovelo do nezapamćenog broja igrača koji su se oprobali u ovom naslovu, čak 44 miliona u jednom danu.

Fortnite zajednica željno iščekuje objavljivanje poglavlja pet, koje će biti predstavljeno 2. decembra, a na Twitteru se pojavio koncept karte pod nazivom Solaria. Time su potakli maštu i kreativnost igrača širom svijeta, a prema komentarima koncept predstavlja vizuelno zadivljujuće primjere koji oduzimaju dah i odaju počast slavnoj prošlosti igre Fortnite.

Bonus video: