Šesto kolo Prve Crnogorske FC24 Lige: Ko će zavladati virtualnim terenom ovog vikenda?

Uzbudljivi i napeti susreti će ponovo zauzeti centar pažnje u nedjelju, 28. aprila

2226 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Uzbudljivi i napeti susreti će ponovo zauzeti centar pažnje u nedjelju, 28. aprila, u igraonici Izzy Gaming, gdje će se odigrati i završiti šesto kolo Prve Crnogorske FC24 Lige.

Nakon spektakularnih susreta prethodnih kola, publika će ponovo imati priliku da uživa u vrhunskim sportskim vještinama i strategijama koje će takmičari demonstrirati. Svi očekuju nezaboravne trenutke, dramatične preokrete i napetu atmosferu dok se igrači budu borili za svaki gol i svaki bod.

Trenutno stanje na tabeli Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG.

fc24
foto: Privatna arhiva

Duel koji nam odmah zapada za oko jeste i meč koji će otvoriti 6. kolo – Aleksa Joksimović protiv Miljana Cerovića. Aleksa je trenutno trećeplasirani, dok Miljan sa bodom manje zauzima 5. mjesto. Oba takmičara su u dosadašnjem toku sezone podjednako dobro igrali sa ekipom Paris Saint-Germain, a ko će donijeti prevagu u nedelju – Mbappe, Dembele, Kolo Muani ili ipak neko drugi, ostaje nam da vidimo.

Andrija Dragojević će u duelu protiv Blaže Jankovića tražiti svoje prve bodove, oni bi mogli predstavljati vjetar u leđa u ostatku sezone.

Mirza Hadžajlić će zbog neodigrane utakmice iz prošlog kola, ovaj vikend imati zaostalo kolo protiv Balše Pavićevića i utakmicu 6. kola protiv Bogdana Radulovića. Mirza se trenutno nalazi na poziciji broj 11 i pobjede će mu predstavljati imperativ kako bi uhvatio priključak u gornjem dijelu tabele. Bogdan će nakon 4 neriješene utakmice u prvih 5 kola probati da porameti Mirzine planove i upiše svoju prvu pobjedu u sezoni. Balša će takođe imati više posla ovog vikenda. Nakon što odigra zaostalu utakmicu protiv Mirze, suočit će se s novim izazovom protiv Luke Vučevića, što će predstavljati dodatni test za njegovu izdržljivost i sposobnost prilagođavanja. Očekuje se da će ovi dueli ponuditi uzbudljive trenutke za neutralne navijače, dok će igrači pokazivati svoje najbolje partije u borbi za pobjedu.

Irfan Berbat, sa učinkom od dvije pobjede i tri izgubljene će za svog protivnika ovog vikenda imati Blagoja Zlatanovskog koji se nalazi na poziciji broj 19.

Uzbudljivi duel očekuje nas između Andrije Begovića, trenutno na 6. poziciji sa 10 bodova, i Mašana Popovića, koji nakon 5 odigranih utakmica zauzima 13. poziciju sa skorom od 2 pobjede i 3 poraza.

Očekuje nas intenzivan duel između Luke Manojlovića i Uroša Ilinčića. Nakon poraza u prvom kolu, Luka je odlučno vezao četiri uzastopne pobjede i trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji tabele. Sa druge strane, Uroš se bori na osmoj poziciji, imajući jednu pobjedu manje od Luke. Oba igrača pokazuju napadački stil igre, a njihovi impresivni golgeterski učinci od 17, odnosno 16 golova u prvih 5 mečeva, obećavaju spektakl pred golom. Hoće li ova utakmica biti prepuna golova ili će se odvijati u taktičkom nadmudrivanju, ostaje da se vidi na terenu ovog vikenda.

Spremite se za izuzetno uzbudljiv duel između Rista Pejovića i Novaka Novovića! Risto trenutno dominira ligom, držeći sigurno prvu poziciju sa savršenim učinkom od 5 pobjeda u 5 utakmica, uz impresivnih 24 postignuta gola. Sa druge strane, Novak je prošlog kola iznenadio sve savladavši Aleksu Joksimovića visokim rezultatom od 5:2, pokazujući svoj potencijal za iznenađenja. Trenutno se Novak nalazi na sedmoj poziciji, ali pitanje je da li je spreman da ponovi iznenađenje i pomrsi račune igračima koji se nalaze u samom vrhu lige.

U šestom kolu Adem Garuc i Ilija Mićković će se sastati u Prvoj Crnogorskoj FC24 Ligi. Adem je prošlog kola pokazao izuzetan otpor u utakmici sa Ristom Pejovićem, gdje je Risto slavio minimalnim rezultatom. Trenutno Adem ima 4 osvojena boda, dok je Ilija samo bod iza sa svojim učinkom. Ko će pokazati veću želju za trijumfom, ostaje nam da vidimo.

Pripremite se za uzbuđenje dok se dvojica izuzetnih takmičara spremaju za svoj susret koji će zatvoriti ovonedjeljno kolo. Sergej, koji je trenutno samo 2 boda iza prvoplasiranog i bez ijednog poraza, suočit će se sa Lukom Božovićem, igračem koji se nalazi na sredini tabele, zauzimajući desetu poziciju sa učinkom od 1 pobjede, 1 poraza i 3 neriješena rezultata. Kako će se ovaj duel odraziti na trenutni poredak i šta možemo očekivati od ovih vrhunskih takmičara? Pratite nas kako biste saznali rezultat ovog neizvjesnog susreta koji će zaključiti kolo.

Kompletan raspored 6. kola, koji će se odigrati u igraonici Izzy Gaming, u nedelju 27. aprila od 10h, možete vidjeti u prilogu ispod:

fc24
foto: Privatna arhiva

Bonus video: