Marović: Čast pjevati pjesme Đorđa Novkovića

“Čast je bila kad sam zapjevao. U tom trenutku pola onih koji su Sava centar ispunili do posljednjeg mjesta je ustalo, a neko iz publike je viknuo 'Ajmo Crnogorac'," prepričava utiske Marović
0 komentar(a)
Bojan Marović, Foto: Privatna arhiva
Bojan Marović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.11.2014. 19:51h

Crnogorski pjevač Bojan Marović nastupio je sinoć na koncertu u čast Đorđa Novkovića, koji je održan u beogradskom Sava centru.

“Beograd je bio na nogama”, kazao je "Vijestima" Marović, koji je pjevao Novkovićev hit "Dao sam ti dušu", koji u originalnoj verziji izvodi Alen Slavica.

“Čast je bila kad sam zapjevao. U tom trenutku pola onih koji su Sava centar ispunili do posljednjeg mjesta je ustalo, a neko iz publike je viknuo 'Ajmo Crnogorac'," prepričava utiske Marović.

“Kad sam sišao u publiku ljudi su me grlili i bilo je toliko emotivno da sam jedva otpjevao numeru do kraja”, dodaje on.

Te večeri društvo na bini pravila mu je mlada pjevačica Nevena Božović, koja je pjevala sa njim.

“Iako nije predviđena za duet, pjesma je i u tom fazonu odlično zvučala”, siguran je Marović.

No, nije samo reakcija publike u Sava centru ostavila utisak na njega. Pjevač je te večeri dobio pohvale i od ostalih kolega koji su učestvovali u ovom projektu.

“Na kraju večeri Goran Karan i ja smo izveli Đorđa Marjanovića koji me zagrlio i onako kroz suze rekao 'Hvala sine'. Volio bih da se ovako nešto što prije desi u Podgorici”, zaključuje Marović.

Đorđe Novković, autor brojnih pop hitova, preminuo je 2007.

Bonus video: