Poslušajte novu baladu Nenada Ćeranića "Još uvek volim te"

Numera će najaviti album, mada, ako se njegovo objavljivanje oduži, možda se predomislim, pa pustim još jedan singl. Ipak su umjetnici nepredvidivi
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.10.2011. 14:08h

Mladi kantautor i ekskluzivac izdavačke kuće “Goraton” Nenad Ćeranić od danas će na radio stanicama u Crnoj Gori promovisati novi singl. Riječ je o baladi “Još uvek volim te“ koju opisuje kao snažnu i emotivnu, a o tome da li će uspjeti da nadmaši uspjeh prethodnog singla “Nek pričaju ljudi” koji je i zvanična himna izbora za Mis Crne Gore i Srbije, kaže:

"Pored toga što je pjesma snažna i emotivna,muzički je dosta zahtjevno urađena. Ja sam autor kompozicije i teksta, dok je aranžman uradio Alek Aleksov. Vjerujem u ovu pjesmu, siguran sam da će se svidjeti publici, međutim, ne bih se usudio da komentarišem da li će nadamašiti uspjeh koji je imao singl ”Neka pričaju ljudi”. To će fanovi sami da prosude, ali riječ je o pjesmama sa potpuno različitom atmosferom, pa nije zahvalno upoređivati ih", objasnio je Ćeranić.

Nenad ovim singlom najavljuje i drugi po redu studijski album koji je već uveliko u pripremi.

Nenad ovim singlom najavljuje i drugi po redu studijski album koji je već uveliko u pripremi.

Iako više od godinu dana radi n a novim pjesmama, kako kaže, tek je na polovini posla.

"Za sada je pola urađeno, a o rokovima je nezahvalno govoriti, samim tim što sam veliki perfekcionista pa se nikad ne zna koliko će trajati proces izrade pjesama. Inače, za sada sam kompletan autor muzike i tekstova ja, ali vidjećemo da li će mi umeđuvremenu neki autor ponuditi pjesmu koju ću uvrstiti na novi projekat", kaže Ćeranić.

Volim da nastupam u Crnoj Gori jer tamo imam puno prijatelja i osjećam se kao kod kuće

"Kad god se ukaže prilika, ja dođem, ne samo na nastupe već i na odmor. Inače, volim da nastupam u Crnoj Gori jer tamo imam puno prijatelja i osjećam se kao kod kuće", zaključuje Ćeranić.

Pored radio stanica, njegovu numeru premijerno od juče možete čuti i na našem portalu.

Bonus video: