SevdahBaby objavio spot za singl "Najbolja pjesma"

To će ujedno biti i kraj promocije njegovog prvijenca, jer će, kako je otkrio za Vijesti, već krajem ovog mjeseca izbaciti novu pjesmu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2011. 17:16h

SevdahBaby je objavio novi spot za posljednji singl sa albuma "Ganc novi Funk!", numeru pod nazivom "Najbolja pesma".

To će ujedno biti i kraj promocije njegovog prvijenca, jer će, kako je otkrio za Vijesti, već krajem ovog mjeseca izbaciti novu pjesmu.

Iza videa "Najbolja pesma" stoji reditelj Ivan Stojiljković, koji je i ranije sarađivao sa beogradskim producentom na spotovima za pjesme "3 poljupca" i "Znooojjj!!!".

Najavljeno je da publika može očekivati osvježeni aranžman pjesme, bliži zvuku SevdahBaby Live postave.

Prema riječima Milana Stankovića, poznatijeg pod pseudonimom SevdahBABY, spot je sniman na više lokacija po Beogradu, između ostalog u klubu Tube, gradskom muzeju kao i glinari koja se nalazi na periferiji glavnog grada Srbije.

Upravo je na posljednjoj lokaciji, kako kaže Stanković, bilo i najzanimljivije.

"Krenuli smo sa snimanjem u sedam uveče i trebalo je da završimo do ponoći, međutim, desila se provala oblaka i zaglavila su nam se vozila u blatu pri povratku. Kući smo došli u sedam ujutro, a jedan auto je ostao zaglavljen, ni šlep služba nije mogla da pomogne", uz osmijeh se prisjeća ove situacije Stanković.

Snimanje spota za "Najbolju pesmu" bilo je, kako kaže, prilično zabavno, ali i naporno, prije svega zbog činjenice da je sniman četiri dana.

"Spot je plesački, u centru pažnje su članovi plesnog kluba Dance Factory, a ja i moj bend SevdahBaby Live smo sve vrijeme u pozadini, kao neki hor iz grčkih tragedija", otkriva beogradski producent koji je proteklih mjeseci skrenuo pažnju na sebe sa nekoliko hit singlova.

On je iskoristio priliku da najavi da će do kraja juna objaviti novu pjesmu koja se zove "Pređimo na stvar", za koju će takođe biti snimljen spot.

Osim toga, kako kaže ovog ljeta će se posvetiti brojnim nastupima koji ga očekuju po regionu, kao i radu na novom studijskom materijalu.

Spot za "Najbolju pesmu", po riječima Stankovića, biće dostupan za gledanje na sajtu YouTube.

Bonus video: