Završeno osmo izdanje festivala City Groove

Organizatori ističu da su Podgorica i Crna Gora pokazali da može, uz puno rada i malo podrške sa zvaničnih adresa, da se napravi sjajan proizvod, poput najvećih svjetskih metropola

3145 pregleda 0 komentar(a)
Foto: City Groove
Foto: City Groove

Osmo izdanje festivala City Groove završen je sinoć.

Raznovrstan program, svjetske zvijezde oduševili su posjetioce koji su program pratili na dvije bine.

Organizatori festivala istakli su da će nastup Cukera, biti upamćen kao jedan od najboljih u Crnoj Gori ikada.

"Cukero je zanemario da je na festivalskom nastupu, te je publika imala priliku da ga sluša preko dva sata. Ljubitelji njegove muzike koji su u Podgoricu stigli iz svih krajeva Evrope bili su oduševljeni, jer su imali priliku da čuju Cukerove najveće hitove - "Baila, Morena", "Il Volo", "Partigiano Reggiano", "Senza una donna"... i sve to makar četiri puta jeftinije nego bilo gdje drugo", navodi se u saopštenju.

On je posjetu Crnoj Gori iskoristio da obiđe i Prijestonicu i detaljnije upozna istoriju zemlje koja je povezana sa njegovom Italijom.

Drugi dan City Groovea obilježio je nastup Parnog valjka sa novim pjevačem Igorom Drvenkarom.

Treće veče na Groove bini zavjesu na osmo izdanje festivala spustio je italijanski producent Lehar.

Organizatori ističu da su Podgorica i Crna Gora pokazali da može, uz puno rada i malo podrške sa zvaničnih adresa, da se napravi sjajan proizvod, poput najvećih svjetskih metropola.

"Vjerujemo da su svi vidjeli pravac kojim trebamo i moramo dalje, zbog svih nas, ali najviše zbog naše djece", naveli su organizatori.

Bonus video: