Svjetski top model u kreaciji Milene Đurđić

Bruna Gadelha odlučila je da na proslavi decenije Forbsa u Brazilu, na crvenom tepihu nosi roze haljinu iz kolekcije crnogorske dizajnerke

11179 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Kreacije crnogorskih dizajnera sve se češće mogu vidjeti u spotovima, intervjuima svjetskih zvijezda, ali i na crvenom tepihu velikih događaja.

Upravo je haljinu sa potpisom crnogorske dizajnerke Milene Đurđić nosila sinoć na proslavi decenije Forbsa u Brazilu svjetski top model Bruna Gadelha.

"Bruna je ljetos kupila haljinu kada je boravila u Crnoj Gori. I zaista mi je drago što je na jednom ovakvom događaju odlučila da obuče baš nju. Ni sama nijesam znala koliko je ovaj događaj bitan, ali su društvene mreže eksplodirale i stižu poruke sa svih strana", pohvalila se Vijestima Milena Đurđić.

Bruna Gadelha
foto: Instagram

Ovo je nastavak njene priče o uspješnom građenju brenda van granica Crne Gore, a koju je započela nedavnom revijom u Dubaiju.

Bruna Gadelha
foto: Instagram

Bruna i Milena su u kontaktru, pa će ova manekenka možda biti gošća na reviji crnogorske dizajnerke koju je planirala za kraj ove, početak naredne godine.

Bonus video: