Vuksanović: Porazom Đukanovića, gubi samo jedan čovjek, a dobija čitava CG

"Nakon 15. aprila čekaju nas promjene na svim nivoima a Crna Gora konačno kreće u oslobođenje od otuđene i bahate partijske elite koja je zarobila državu i njene institucije", kazala je Vuksanović

115 pregleda28 komentar(a)
Draginja Vuksanović, Foto: Printscreen
10.04.2018. 14:25h

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore Draginja Vuksanović kazala je da predsjednički kandidat DPS-a Milo Đukanović nema prava da govori o promjenama, jer je on glavna prepreka promjenama i okupljanju Crne Gore oko neizbježnih procesa koji slijede.

Ona je reagovala na sinoćnju izjavu Đukanovića u Bijelom Polju.

"Kako se približavamo izborima jasno je da raste izvjesnost drugog kruga. Sa tom izvjesnošću raste i strah kandidata Đukanovića da ćemo se licem u lice sresti u drugom krugu i da će slobodni građani koji pripadaju svim partijama nesumnjivo glasati za promjene. Moj protivkandidat u drugom krugu g-din Đukanović nema prava da govori o promjenama, jer je on glavna prepreka promjenama i okupljanju Crne Gore oko neizbježnih procesa koji slijede. Drago mi je što kandidat DPS-a najavljuje da ćemo se vidjeti u drugom krugu, a još mi je draže što ću ga pobijediti u tom drugom krugu. To će biti pobjeda slobodne Crne Gore i svih slobodnih građana. Porazom Mila Đukanovića gubi samo jedan čovjek a dobija čitava Crna Gora. Nakon 15. aprila čekaju nas promjene na svim nivoima a Crna Gora konačno kreće u oslobođenje od otuđene i bahate partijske elite koja je zarobila državu i njene institucije", kazala je Vuksanović.

JWPlayer video mesto