Koalicija "Mir je naša nacija": Markoviću, šta bi sa 100 miliona eura obećanih investicija u Pljevljima

Koalicija "Mir je naša nacija" traži i odgovore na pitanje "šta je sa novim radnim mjestima, toplifikacijom, toplanom, cementarom, blokom II TE Pljevlja..."

5378 pregleda5 komentar(a)
Foto: Koalicija Mir je naša nacija

Koalicija "Mir je naša nacija" traži od premijera Duška Markovića da odgovori šta je bilo sa 100 miliona eura investicija u Pljevlja, koje je obećao prilikom sjednice Vlade Crne Gore u Pljevljima.

Traže i odgovore na pitanje "šta je sa novim radnim mjestima, toplifikacijom, toplanom, cementarom, blokom II TE Pljevlja..."

Premijer Marković danas je boravio u radnoj posjeti Pljevljima.

Tvrde da su "i glasači DPS-a shvatili da od toga nema ništa", te da je zato "režimska kampanja u ovom predizbornom ciklusu toliko blijeda i neubjedljiva".

"Mogu do izbora Milo i Duško da spavaju u Pljevljima, da lopataju i sade sadnice, da obećavaju i podmićuju, ovoga puta je sve džaba. Džaba je jer će rijeka Mira zapljusnuti Pljevlja 30. avgusta uveče, nakon čega ćemo svi nastaviti da živimo kao braća, bez podjela i namještenih ideoloških utakmica". navodi se između ostalog u saopštenju koalicije "Mir je naša nacija".