Kordić uzbuđen: Presrećan sam što sam ovdje, želim da pomognem reprezentaciji

"Iskreno, kao da nisam svjestan svega ovoga, ne znam gdje se nalazim. Poziv u reprezentaciju je veliko iskustvo za mene i korak naprijed u karijeri", kaže 27-godišnji fudbaler

6194 pregleda2 komentar(a)
Foto: Savo Prelević

Napadač Podgorice Šaleta Kordić je jedan od igrača koji će u ovoj akciji pokušati da se nametne selektoru crnogorske fudbalske reprezentacije Faruku Hadžibegiću.

Kordić je bio u mlađim kategorijama naše selekcije, a sada je pažnju na sebe skrenuo partijama u timu iz Lješkopolja, jednom od hitova sezone u CFL.

Dao je šest golova...

"Iskreno, kao da nisam svjestan svega ovoga, ne znam gdje se nalazim. Poziv u reprezentaciju je veliko iskustvo za mene i korak naprijed u karijeri. Prezadovoljan sam, dobre igre u klubu su učinile da danas budem ovdje i spreman sam da dam maksimum. Želim da se dokažem i da pomognem reprezentaciji da bilježi dobre rezultate", istakao je 27-godišnji fudbaler.

Njegova Podgorica je tek juče u 8. kolu CFL prvi put izgubila. Bolja je bila Sutjeska 3:0, Kordić je promašio penal kod 1:0.

Kako god, sezona do sada je odlična.

"Krenulo je dobro, brzo smo se uklopili u sistem i rad s novim trenerom. Mlada smo ekipa, mislim da ni sami nismo svjesni koliko smo uradili do sada. Učinak od šest pogodaka? Nije to samo moja zasluga, već svih. Idemo korak po korak, duga je sezona", kaže Kordić.