Anđelić: Moj angažman zavisiće od zdravstvenog stanja i ocjene rada od strane ministarke

Državni sekretar kazao da je "nepristojno zloupotrebljavati bilo čije, u ovom slučaju moje, zdravstveno stanje u političke svrhe"

9438 pregleda3 komentar(a)
Zgrada ministarstva, Foto: Ministarstvo prosvjete

Državni sekretar u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta Miroslav Anđelić reagovao je povodom današnjeg saopšenja Demokratske partije socijalista (DPS), kazavši da je nepristojno zloupotrebljavati bilo čije, u ovom slučaju njegovo, zdravstveno stanje u političke svrhe.

Ocijenio je da se njegovo ime pominje u negativnom kontekstu sa namjerom da se nanese šteta Ministarstvu, ministarki Vesni Bratić i njemu lično.

Saopštio je da će njegov budući radni angažman u Ministarstvu zavisiti prije svega od njegovog zdravstvenog stanja, kao i od ocjene njegovog rada od strane ministarke Bratić, na čiji predlog je imenovan na poziciju državnog sekretara.

"Na kraju, izražavam žaljenje što zbog privremene spriječenosti za rad nisam u mogućnosti da, u punom kapacitetu, pomognem u radu Ministarstva i izvršavanju brojnih obaveza sa kojima se susreću ministarka Bratić i samo Ministarstvo", zaključio je državni sekretar.