Kabinet Krivokapića Radoviću: I dalje jedete budžetski novac ispisujući ponjave besmislica

"Želimo da vjerujemo da napad na oca Gojka Perovića i njegovog sina danas na Cetinju nije realizacija jučerašnje prijetnje vašeg stranačkog šefa"

19552 pregleda43 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Umjesto da konačno nešto korisno uradite za ovaj narod, vi i dalje jedete budžetski novac ispisujući ponjave besmislica kojima se još samo vaš partijski šef raduje, saopštili su danas iz Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića reagujući na saopštenje Miodraga Radovića, šefa Kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

"Motivacioni govor predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, pred strankom u osipanju, o rušenju Vlade Crne Gore, iz mraka je na svjetlost izbacio sve koji bi željeli da se to desi. Kabinet predsjednika, u nedostatku bilo kakvog korisnog posla po Crnoj Gori, već drugi dan vodi jalove polemike u medijima o rušenju Vlade. Ako ste kadri i ako vam ne fali ruku niko vas ne zaustavlja da to uradite demokratslim putem. Svakako, niste jedini koji Vladi šalju gotovo identične poruke, i ne preduzimaju ništa. Želimo da vjerujemo da napad na oca Gojka Perovića i njegovog sina danas na Cetinju nije realizacija jučerašnje prijetnje vašeg stranačkog šefa", navodi se u reagovanju Kabineta predsjednika Vlade.