Jokić: Spreman da otrpim svaki udarac, svi znaju da smo prije izbora dobili 30 kazni raznih inspekcija

"Vi ste napali moje roditelje, braću, snahe a znate da od 16 članova porodice mog oca, izuzev njegove pošteno zaslužene penzije od 200 eura, niko nikad nije radio u državnoj firmi i primio platu. I preživjeli smo gospodo iz DPS, dočekivali i ispraćali i uvijek sa ljudima", rekao je Jokić

4977 pregleda15 komentar(a)
Mojkovački odbor Ujedinjene, Foto: Ujedinjena Crna Gora

Bez želje da se bavim lokalnom vlašću koja u nedelju ide na smetlište istorije i vjerujući da će poraz podnijeti kako dolikuje ljudima, udar na moju porodicu i njene članove ne mogu da odćutim, kazao je nosilac liste Ujedinjena Crna Gora - Ujedinjeni Mojkovac Dragoslav Mijo Jokić.

On je reagovao povodom saopštenja mojkovačkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) u kome se navodi da "o propalim investicijima govore iz Ujedinjene Crne Gore "oni koji godinama sa ilegalnom koncesijom uništavaju korito rijeke Tare, seosku infrastrukturu i obavljaju sumnjive poslove sa građom i drvnim sortimentima"".

Poručio je Smoloviću da mu ne priliči da stane iza saopštenja sastavljenog "u kuhinji DPS iz podgoričkih vila".

"Tu sam, ponosan nosilac liste UCG, stranke časnih, odvažnih i poštenih ljudi i spreman da otrpim svaki udarac, kojih ovih dana ima sa svih strana. Ne priliči sinu Milanovom da dira u lično i porodično, ni bez, ni sa politikom. I neću. Vi ste napali moje roditelje, braću, snahe a znate da od 16 članova porodice mog oca, izuzev njegove pošteno zaslužene penzije od 200 eura, niko nikad nije radio u državnoj firmi i primio platu. I preživjeli smo gospodo iz DPS, dočekivali i ispraćali i uvijek sa ljudima", rekao je Jokić.

Dodao je i da svi znaju da u julu i avgustu 2020. godine prije izbora, za napisanih 30 kazni raznih inspekcija braći Jokić.

"Falila je samo kazna što smo živi i što dišemo. I vaša policija i vaš sud nijesu dokazali da imamo trun krivice za ono što časno radimo. I nijeste nas prepali gospodo iz DPS, Jokić i takve preziru i ne uzmiču pred njima. U nedelju je dan, da olovkom naplatimo suze naše majke dok su joj privodili sinove. Vaš napad na njih je pokazatelj vašeg pada i vaše slabosti", kazao je Jokić i dodao da će u ponedjeljak podignutog čela kao pobjednik, šetati Mojkovcem sa porodicom, prijateljima iz UCG, "a vi gospodo iz DPS-a, bićete prošlost, upamćeni kao urušitelji Mojkovca, nezapamćeni u istoriji".