"svakog dana radimo na unaprijeđenju i razvoju grada"

DPS Mojkovac: Uplašena opozicija sanja pobjedu unaprijed svjesna svog poraza

"DPS je radio vrijedno svakog dana na unaprijeđenju i razvoju Mojkovca. Svi projekti koje opozicija sada nudi građanima, mi smo već realizovali ili uveliko otpočeli i to je naš vjetar u leđima"

2040 pregleda 4 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) svakog dana radi na unaprijeđenju i razvoju Mojkovca, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Mojkovac.

"DPS na ovim izborima nastupa zajedno sa tradicionalnim koalicionim partnerima tako da nam kompromis sa sadašnjom i budućom opozicijom nikad nije ni bio u opticaju. Uplašena opozicija željna isključivo vlasti unaprijed se ograđuje od nečega što im nikad niko nije ni ponudio", navodi se u saopštenju.

Kako su ocijenili DF je "partija na izdisaju, davno prevaziđenih ideja i ideologa".

"Obrušiće se poslije lokalnih izbora tako da će se efektom domina njen pad proširiti u cijeloj državi, pa će gospodin Delić političku utjehu morati potražiti na drugoj adresi ubrzo", navodi se u saopštenju.

Dodaju da se od izbora do izbora "kampanja Ašanina se zasniva na "vizijama" koje se zaustavljaju na razini njegovih narcisoidnih i osvetoljubivih interesa."

"Zašto se kitite tuđim perjem i rezultatima, zar jedan magistar za toliko godina političkog rada nije mogao da osmisli ništa originalno i svoje?"

Navode i da o propalim investicijima govore iz Ujedinjene Crne Gore "oni koji godinama sa ilegalnom koncesijom uništavaju korito rijeke Tare, seosku infrastrukturu i obavljaju sumnjive poslove sa građom i drvnim sortimentima".

"Ovakvo poslovanje bi nadležni organi - policija i tužilaštvo trebali pod hitno da ispitaju što ih pozivamo i da urade", saopšteno je.

Ističu da ne želi DPS kompromis "sa onima koji su godinama zahvaljujući našoj politici ostvarivali lične interese i podržavali nas dok smo im trebali, a sad se nalaze u privatnoj partiji Krivokapićevih mezimica opet vođeni samo ličnim interesima".

"Demokrate u Mojkovcu se mogu opisati samo kao partija totalnog očaja sa kojim nastupa na ovim izborima bez logistike iz Podgorice, koju napuštaju njeni članovi neposredno pred izbore kao brod koji tone. Šta jedna ovakva haotična politička organizacija u Mojkovcu može ponuditi građanima jasno je - prazne priče i ništa više. Dok su se svih ovih godina opozicioni lideri u Mojkovcu bavili ličnim apetitima, vizijama, propalim snovima, osvetničkim porivima i nedostižnim ambicijima, DPS je radio vrijedno svakog dana na unaprijeđenju i razvoju Mojkovca. Svi projekti koje opozicija sada nudi građanima, mi smo već realizovali ili uveliko otpočeli i to je naš vjetar u leđima. Zato i nikad nijesmo ni razmišljali o kompromisu sa onima koji nam ne mogu parirati ni u jednom segmentu, a što ćemo potvrditi pobjedom 5. decembra", zaključuje se u saopštenju OO DPS Mojkovac.