Elektrotehnički fakultet u Podgorici preuredio multifunkcionalnu salu za nastavu uz podršku kompanije Quantox Technology

Zajedno, gradimo put do znanja koje pravi razliku.

14776 pregleda0 komentar(a)
Foto: Quantox Technology

Renoviran je i posljednji amfiteatar Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici uz podršku i sponzorstvo kompanije Quantox Technology. Nekadašnja Svečana sala Elektrotehničkog fakulteta transformisana je u modernu i multifunkcionalnu Green Room salu, pružajući izuzetnu fleksibilnost za organizaciju nastavnog procesa, ispita, obuka i seminara.

“Smatramo da su fakulteti ključna mesta gde studenti dobijaju teorijsko i praktično znanje iz ove industrije koja stalno napreduje i menja se. Imajući u vidu upravo specifičnost IT tržišta, bitno je da okruženje u kojem se uči bude odgovarajuće i omogućava razmenu i savremenog praktičnog znanja kako bi sadašnji studenti, a budući IT profesionalci, na najbolji način bili pripremljeni za prave izazove koji ih čekaju. Moderna multifunkcionalna sala je važan korak ka tom cilju”, kaže Filip Karaičić, CEO kompanije Quantox.

foto: Quantox Technology

Primijenjena savremena arhitektonska rješenja zadržala su korišćenje sale kao amfiteatar, sa mogućnošću modifikacije u računarsku učionicu i salu debatnog tipa.

“Izuzetno sam ponosan na ovaj projekat i zahvalan na partnerima kao što je Quantox koje prepoznaju da ulaganje u nauku nije trošak, već ulaganje u znanje i nove generacije. Oni će vrlo brzo pokucati na vrata kompanija i doprinijeti razvoju kao dobro obučeni i obrazovani perspektivni mladi ljudi. Želim da Green room sala bude omiljeno mjesto naših studenata koje će često posjećivati stručnjaci kompanije Quantox i dijeliti sa njima svoja ekspertska znanja”, rekao je tokom svečang otvaranja sale dekan Elektrotehničkog fakulteta, Prof. dr Saša Mujović.

foto: Quantox Technology

Kompanija Quantox Technology otvorila je razvojni centar u Crnoj Gori kao dio streteškog plana razvoja, pružajući šansu mladima zainteresovanim za IT mogućnost za prvo radno iskustvo i rad sa svjetskim klijentima: https://www.vijesti.me/vijesti/tehno/568164/quantox-technology-otvorio-kancelariju-u-podgorici

Uz rastući tim posvećenih profesionalaca, kompanija Quantox technology nastoji da širi mogućnosti u IT industriji, a ulaganje u znanje jedan je od glavnih ciljeva.

Zajedno, gradimo put do znanja koje pravi razliku.

FOTO: Quantox Technology
FOTO: Quantox Technology
FOTO: Quantox Technology
FOTO: Quantox Technology