Quantox Technology otvorio kancelariju u Podgorici

Kvalitetom rada i standardima koje njeguju u kompaniji već duži niz godina uspijevaju da doprinesu tome da se Balkan prepozna kao veliki IT region sa izuzetno profesionalnim kadrom.

40810 pregleda 181 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Quantox tehnology
Foto: Quantox tehnology

Quantox Technology je internacionalna kompanija za razvoj Web & Mobile aplikacija i smatra se za jednu od najbrže rastućih kompanija u regionu. Trenutno zapošljavaju preko 350 stručnjaka u 12 kancelarija iz 6 zemalja.

Od ovog mjeseca se na mapi strateškog razvoja kompanije Quantox Technology, pored Srbije, Ukrajine, Makedonije, Njemačke, Bosne i Hercegovine, našla i Crna Gora.

Kompanija je otvorila kancelariju u Podgorici i trenutno njihov tim čini 10 programera.

‘’ Naše poslovanje je usmjereno ka konstantnom napredovanju. Potezi i izazovi koje smo do sada preduzeli i ostvarili su doveli do toga da za kratko vrijeme postanemo jedna od najbrže rastućih kompanija u regionu. Posvećeni smo ideologiji zapošljavanja najkvalitetnijeg kadra u IT industriji. Smatramo da Crna Gora ima izuzetan potencijal u ovoj oblasti. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite‘’ kaže za Vijesti Marketing & PR Manager, Nađa Vukićević..

Kvalitetom rada i standardima koje njeguju u kompaniji već duži niz godina uspijevaju da doprinesu tome da se Balkan prepozna kao veliki IT region sa izuzetno profesionalnim kadrom.

Trenutno je u Quantox-u otvoreno preko 240 pozicija a njihov poslovni cilj jeste da taj broj dugoročno održe i da daju šansu svima da se priključe - i onima koji su tek zakoračili u IT vode kao i iskusnim programerima. Pružaju mogućnost zaposlenja svim senioritetima.

Tim iz Podgorice će imati na raspolaganju moderno i profesionalno opremljen prostor u kome će moći da uživaju sve benefite koje Quantox pruža.

" Ukoliko želite da nas upoznate i saznate nešto više o nama, otvorenim pozicijama i mogućnostima za saradnju, posjetite nas u ulici Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 74. "

Za više informacija posjetite website - www.quantox.com

Dobro nam došli!

Quantox Tim