Predigra: Crnogorski novinari bolji od litvanskih

Fizički dobro spremni, utrenirani, litvanski predstavnici "sedme sile" klasom nisu mogli da pariraju crnogorskoj reprezentaciji sportskih novinara, koja je slavila 4:0.

3624 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Crnogorski novinari pobijedili su litvanske sa 4:0, u "predigri" duela dvije reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, večeras u 20.45 na stadionu pod Goricom.

Litvanski predstavnici "sedme sile" putuju, prate svoju reprezentaciju, ali i treniraju, igraju fudbal - odmjerili su snage sa domaćim novinarima gdje god da je njihova selekcija gostovala u ovom ciklusu. Dakle, u Srbiji, Mađarskoj, Bugarskoj, sada i u Crnoj Gori.

Fizički dobro spremni, utrenirani, ipak klasom nisu mogli da pariraju crnogorskoj reprezentaciji sportskih novinara, koja je na Stadionu malih sportova, u prelijepom ambijentu, po sunčanom novembaskom danu, nadigrala kolege sa Baltika.

Dva gola postigao je Miloš Antić, po jedan Luka Ratković i Goran Radević za trijumf koji je mogao da bude još ubjedljiviji. Mogli su i Litvanci da barem jednom da se upišu, ali je na crnogorskom golu stajao nesavladivi Bojan Topalović.

Bonus video: