Vasilije Adžić u srijedu potpisuje za Juventus

Vezista Budućnosti vratiće se u Podgoricu, nastaviti pripreme, a plavo-bijeli dres nosiće sve do juna, kada će ga konačno zamijeniti crno-bijelim

22320 pregleda 709 reakcija 27 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Supertalentovani vezista Budućnosti Vasilije Adžić u srijedu će i zvanično postati fudbaler Juventusa.

Transfer je dogovoren i prije nove godine, o čemu smo opširno pisali, torinskom klubu je trebalo nekoliko dana u 2024. da sredi svu papirologiju.

Poznati italijanski novinar, stručnjak za transfere Fabricio Romano, potvrdio je da će 17-godišnji fudbaler u utorak otputovati u Torino na medicinske preglede, a da će dan kasnije potpisati ugovor za "staru damu".

Romano je napisao da će Adžić prisustvovati utakmici Juventus - Sasuolo, u okviru Serije A, u utorak veče, uživo će gledati svoje buduće saigrače.

Vezista Budućnosti vratiće se potom Podgoricu, nastaviti pripreme, a plavo-bijeli dres nosiće sve do juna, kada će ga konačno zamijeniti crno-bijelim.

Budućnost bi sa bonusima mogla da zaradi i pet miliona eura, što je ubjedljivo najveći transfer ikada iz nekog crnogorskog kluba.

Osnovna vrijednost transfera je dva miliona, plus jedan, plus jedan, plus jedan na osnovu bonusa (2+1+1+1), pri čemu prva dva dodatna bonusa (miliona) neće biti previše komplikovana da se ispune.

Podgoričkom klubu će pripasti i postotak od narednog transfera.

Bonus video: