Jakara: Nemam šta momcima da zamjerim, čestitam im na sezoni u AdmiralBet ABA ligi

SC Derbi u drugom meču četvrtfinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige izgubio od Crvene zvezde - 92:77

7842 pregleda 2 komentar(a)
Jakara na večerašnjoj utakmici, Foto: KK SC Derbi/Filip Roganović
Jakara na večerašnjoj utakmici, Foto: KK SC Derbi/Filip Roganović

Košarkaši SC Derbija su završili sezonu u AdmiralBet ABA ligi - "studenti" su večeras u "Morači", u drugom meču četvrtfinala izgubili od Crvene zvezde 92:77.

SC Derbi je drugu godinu zaredom igrao plej-of regionalnog takmičenja, a sezonu, koja je bila uspješna najavio je u septembru osvajanjem ABA Superkupa.

"Čestitam Zvezdi na pobjedi. Glavom nismo bili u utakmici. Pritisnuli su nas. Zvezda je kvalitetna, nemam šta momcima da zamjerim. Vidjeli smo da možemo da igramo, ali razlika je bila prevelika. Moram da ih pohvalim - posljednjih 15 minuta utakmice, na 30 razlike su sa velikom energijom i željom krenuli da smanje zaostatak iako su znali da će teško pobijediti. Čestitam im i na sezoni u ABA ligi, imali smo uspona i padova, ali smo se plasirali u plej-of, a igranje protiv Zvezde je bila velika nagrada", rekao je nakon meča trener SC Derbija, Dejan Jakara.

Zvezda će u polufinalu igrati protiv Mege.

"Od početka smo igrali našu igru, bili fokusirani, dobri u odbrani. Iz dobre odbrane smo stigli do dvocifrene prednosti. Čestitam igračima na pobjedi", rekao je trener Zvezde Janis Sferopulos.

Bonus video: